Navigatie

A D V I E S   &   B E L E I D

Ondersteuning bij maken of schrijven van strategisch beleidsplan


Van een bestuurder of algemeen directeur wordt verwacht dat hij of zij zorgt voor helder geformuleerde strategie- en planningsdocumenten. In de praktijk blijkt dit verre van eenvoudig. Dit soort documenten blijven vaak te algemeen en/of te vaag waardoor ze in de praktijk moeilijk gebruikt kunnen worden, ook om de realisatie van het voorgenomen beleid te monitoren. Vaak is het voorgenomen beleid gedegen maar is het verre van eenvoudig dit ook concreet en helder op papier te zetten. 

PEP Onderwijsadvies biedt u de mogelijkheid een ervaren externe bestuurder in te zetten als kritische spiegel naar de documenten met het doel gerichte verbetersuggesties te doen. 

Naast het kritisch lezen van concept-documenten bestaat deze ondersteuning uit een gesprek met de bestuurder over de ingrediënten van het voorgenomen beleid. De bestuurder ontvangt concrete verbetersuggesties die in een gesprek ook nader kunnen worden toegelicht. 

Tijdsinvestering: één of twee gesprekken van 2 uur en de benodigde tijd voor het kritisch beoordelen, aanvullen en verbeteren van concept strategie of planningsdocumenten.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie over deze ondersteuning of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of uw vraag gewoon via het contactformulier onderaan deze pagina aan ons stellen.

 

 

© 2017 - 2019 PEP Onderwijsadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel