Navigatie

M E D E Z E G G EN S C H A P

Online zelfevaluatie functioneren intern toezicht 


Op grond van de Code goed bestuur is het intern toezicht "verantwoordelijk voor de kwaliteit van zijn eigen functioneren en professionaliseringsactiviteiten en evalueert deze jaarlijks."

Online tool

Wat gaat goed? Wat kan beter? Met behulp van deze online tool kan het intern toezicht een prima zelfevaluatie doen om zichzelf continue te blijven verbeteren. De zelfevaluatie bestaat uit 50 vragen verdeeld over 5 thema's:

  1. Samenspel tussen intern toezicht en bestuur
  2. Effectiviteit binnen intern toezicht
  3. Functioneren voorzitter intern toezicht
  4. Functioneren leden intern toezicht (géén individuele beoordeling)
  5. Besluitvorming

De vragen zijn gebaseerd op de Toolkit Toezicht Onderwijs en op het landelijk onderzoek van Blokdijk en prof. Goodijk naar het functioneren van Raden van Toezicht in het onderwijs.

Het invullen van deze online zelfevaluatie vergt 10 minuten. U ontvangt een rapportage in de vorm van een PowerPoint presentatie. Indien gewenst lichten wij in een gesprek of in een vergadering de uitkomsten toe. 

Voor deze zelfevaluatie betaalt u slechts € 500 excl. BTW. 

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie over de online evaluatie of heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of uw vraag gewoon via het contactformulier onderaan deze pagina aan ons stellen.

© 2017 - 2019 PEP Onderwijsadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel