I N F O R M A T I E B E V E I L I G IN G  &  P R I V A C Y

Op zoek naar een onafhankelijke informatiebeveiligingsdeskundige?


Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker. PEP Onderwijsadvies werkt daarom nauw samen met Sjeke Berends. Hij is een gecertificeerde informatiebeveiligingsdeskundige met jarenlange ervaring als schoolbestuurslid. Wilt u een onafhankelijk advies over de informatiebeveiliging op uw school of van uw organisatie dan bent u bij hem aan het goede adres.

Kennisnet heeft recent het toetsingskader informatiebeveiliging 4.0 ontwikkeld  speciaal voor PO/VO. Dit toetsingskader is gebaseerd op ISO 27001 en omvat meer dan 100 aandachtspunten. Teveel om in een keer aan te pakken. Sjeke Berends en PEP Onderwijsadvies hebben daarom een praktische aanpak voor dit kader gemaakt. Het toetsingskader kan hierdoor ook gelijktijdig gebruikt worden als risicoanalyse

Wilt u aan de slag met het toetsingskader informatiebeveiliging 4.0 dan kan Sjeke Berends u adviseren en ondersteunen bij de implementatie hiervan. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw school of organisatie? Neem dan contact op met Clemens Geenen. Het verplicht u tot niets!

Download hier folder (klik op afbeelding):

© 2017 - 2022 PEP Onderwijsadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel