A D V I E S  &  O N D E R S T E U N I N G 

Online spreekuur voor (G)MR 


Dit voorjaar hebben wij verschillende online spreekuren voor (G)MR'en georganiseerd, ook tijdens (online) vergaderingen. Hierop hebben we veel enthousiaste reacties ontvangen. Per 1 september gaan wij hiermee door, te meer omdat steeds meer medezeggenschapsraden overwegen een deel van de vergaderingen online te gaan doen.  

Hoe werkt het online spreekuur?

Vooraf ontvangt PEP Onderwijsadvies uw jaarplanning zodat wij weten wanneer de (G)MR vergadert. Eén week voor de vergadering mailt u of de (G)MR gebruik wilt maken van het digitale spreekuur. Tijdens dit spreekuur kan kennis worden gedeeld en casuïstiek worden besproken en is er de mogelijkheid om vragen te stellen of kwesties voor te leggen. Op het afgesproken tijdtip loggen wij in via de internetverbinding die u heeft toegestuurd. Vooraf ontvangen we graag uw vragen of een korte omschrijving van de kwestie. Hierdoor kunnen wij het online spreekuur goed voorbereiden en hoeft dit spreekuur niet langer te duren dan nodig. Desgewenst ontvangt u de volgende dag het antwoord of het advies ook per mail.         

Kosten 

Een (G)MR neemt een basisabonnement voor 10 uur per jaar. De kosten bedragen € 800 excl. BTW. PEP Onderwijsadvies houdt de (voorbereidings-)tijd bij. Na elk spreekuur ontvangt u een overzicht van de gebruikte en nog te besteden uren. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw MR of GMR? Neem dan contact op met Clemens Geenen. Het verplicht u tot niets!

Download hier folder (klik op afbeelding):

 

© 2017 - 2023 PEP Onderwijsadvies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel